Indsigt.nu

Indsigt.nu er et mikromedie om alt det, der skaber udvikling samt det fælles ansvar og lederskab, der skal til for at holde og udvikle det markedsdrevne demokrati. Vi har holdninger men er datadrevne og baseret på indsigt. Deltag i diskussionen – skriv en kommentar.

En mental fedmeepidemi er risikoen i dagens ekstremt fragmenterede, lynhurtige og stadigt tyndere nyhedsdækning.
Det er DR Nyheders direktør, Ulrik Haagrup, der kommer med advarslen i Politiken: “Der ligger en stor udfordring i, hvordan vi gør det attraktivt at blive klogere, når de tomme kalorier står i kø. Ellers risikerer vi en mental fedmeepidemi. Det er også nemmere at købe en pizza end at få en broccoli til at smage godt«.”
Citatet taler for sig selv. Kunne ikke sige det bedre. Fremtidens velfærdssamfund handler ikke kun om at have råd til velfærdsydelser. Det handler også om at have kompetente borgere der vil og kan demokratiet.
Anbefaler Ditte Gieses artikel “Ekspert: Tv-nyhederne er hverken først, størst eller bedst

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: