Indsigt.nu

Indsigt.nu er et mikromedie om alt det, der skaber udvikling samt det fælles ansvar og lederskab, der skal til for at holde og udvikle det markedsdrevne demokrati. Vi har holdninger men er datadrevne og baseret på indsigt. Deltag i diskussionen – skriv en kommentar.

Fik endelig tid til at læse iværksætter Christian Lanngs egne ord om fundingen fra Scentan Ventures og Tradeshifts planer for ekspansion i Asien.

Bare imponerende. Og det er der også en hel del andre der synes. Financial Times Tech Hub har fokus på kapitalindsprøjtningen under titlen “Digital invoicer Tradeshift valued at over $300m in fundraising

Danske egenskaber?
Det er sejt. Og tager man de innovative digitale tanker fra Tradeshift, Podio og i al beskedenhed tankegodset i cBrain og lignende it-virksomheder med dansk kulturbaggrund, så sker der noget afgørende i krydsfelt mellem softwareudvikling, teknologianvendelse og forretningsservice.

Det er vigtigt at holde fast i og bruge til at diskuterer sammenhænge og proportioner mens en ny offentlig digitaliseringsskandale folder sig ud i Danmark.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: