Indsigt.nu

Indsigt.nu er et mikromedie om alt det, der skaber udvikling samt det fælles ansvar og lederskab, der skal til for at holde og udvikle det markedsdrevne demokrati. Vi har holdninger men er datadrevne og baseret på indsigt. Deltag i diskussionen – skriv en kommentar.

127 procent vækst i den mobile datatrafik i Danmark fra midten af 2012 til midten af 2013. Uanset hvad vi bruger vores smartphones og tablets til, så øger det dag for dag vores afhængighed af mobile netværk.
Flere og flere arbejdsopgaver og daglige gøremål kræve adgang til dataforbindelser på farten – så det er ikke bare nice to have men need to have for både produktivitet og velfærd i Danmark. Derfor understreger Erhvervsstyrelsens tal endnu engang behovet for at få gang i diskussionen om vores digitale infrastruktur.
De nye politiske ledelser af kommunerne får en oplagt mulighed for at tage fat på den diskussion parallelt med Folketingets endelig opgør med det 13 år gamle teleforlig.
Læs Erhvervsstyrelsens pressemeddelelse her:
Dobbelt så meget datatrafik på mobilen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: