Indsigt.nu

Indsigt.nu startede som en blog og har gennem årene lagt format til lidt af hvert. Som journalist og analytiker arbejder jeg ved siden af mit dagjob på at udvikle ledelsesmodeller i en digital verden. Jeg holder også gerne foredrag om digitalisering og ikke mindst den hæsblæsende historie fra Alan Turing til Digital First organisationer.

DenOffentlige.dk sætter i et interview med Henning Christophersen moderniseringen af den offentlige sektor i et sjældent samtidshistorisk perspektiv. Som finansminister satte han i 1983 gang i moderniseringen af den offentlige sektor og siger i interviewet blandt andet:
“Vi lavede regelforenklingen, hvor vi hver uge afskaffede to sæt regler. Det må man nok sige er sandet til igen.”
“Vores politikere er ikke fokuserede nok til at tage det politiske lederskab på sig, selvom det er det, de skal og bør. Jeg har svært ved at se et arbejdsdygtigt flertal for en klar strategi, og endnu sværere ved at se, hvem der skal stå fadder til strategien,”
Væsentlig indsigt og eftertanke om modernisering af den offentlige sektor i en tid, hvor Danmark udvikler sig fra i-land til d-land og har brug for politisk lederskab der kan stå for ikke blot en modernisering men en løbende hastig forandring af processerne i samfundet.
Henning Christophersen: Politikerne mangler lederskab

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: