Indsigt.nu

Indsigt.nu er et mikromedie om alt det, der skaber udvikling samt det fælles ansvar og lederskab, der skal til for at holde og udvikle det markedsdrevne demokrati. Vi har holdninger men er datadrevne og baseret på indsigt. Deltag i diskussionen – skriv en kommentar.

DenOffentlige.dk sætter i et interview med Henning Christophersen moderniseringen af den offentlige sektor i et sjældent samtidshistorisk perspektiv. Som finansminister satte han i 1983 gang i moderniseringen af den offentlige sektor og siger i interviewet blandt andet:
“Vi lavede regelforenklingen, hvor vi hver uge afskaffede to sæt regler. Det må man nok sige er sandet til igen.”
“Vores politikere er ikke fokuserede nok til at tage det politiske lederskab på sig, selvom det er det, de skal og bør. Jeg har svært ved at se et arbejdsdygtigt flertal for en klar strategi, og endnu sværere ved at se, hvem der skal stå fadder til strategien,”
Væsentlig indsigt og eftertanke om modernisering af den offentlige sektor i en tid, hvor Danmark udvikler sig fra i-land til d-land og har brug for politisk lederskab der kan stå for ikke blot en modernisering men en løbende hastig forandring af processerne i samfundet.
Henning Christophersen: Politikerne mangler lederskab

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: