Indsigt.nu

Indsigt.nu er et mikromedie om alt det, der skaber udvikling samt det fælles ansvar og lederskab, der skal til for at holde og udvikle det markedsdrevne demokrati. Vi har holdninger men er datadrevne og baseret på indsigt. Deltag i diskussionen – skriv en kommentar.

Med 2095GB storage har danskerne pr. indbygger næstmest storagekapacitet i verden. Schweizerne har mest 2331GB, mens det globale gennemsnit er på 369GB. Det er IDC, der har lavet en fantastisk infografik om fordelingen, anvendelsen og udviklingen af storagekapacitet på globalt plan.
Det er god indsigt og et vidtrækkende perspektiv. Den amerikanske søofficer Alfred T Mahan (1840-1914) er citeret for “at den der kontrollerer bølgerne, kontrollerer verden”. IDC spørger om vi kan omskrive citatet til: “Den der ejer data……?”
Yderst relevant diskussion i verden, hvor det digitale univers i 2017 vil være vokset til 16ZB mod 4 i 2012.
http://www.idc.com/IDC_Storage-infographic.jsp

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: