Indsigt.nu

Indsigt.nu er et mikromedie om alt det, der skaber udvikling samt det fælles ansvar og lederskab, der skal til for at holde og udvikle det markedsdrevne demokrati. Vi har holdninger men er datadrevne og baseret på indsigt. Deltag i diskussionen – skriv en kommentar.

Året rinder hastigt ud, og i samme takt som dagene bliver kortere, stiger antallet af artikler om, hvad vi skal vente af 2014. Hos Forbes har Peter High været igennem analysehuset Forresters ti teknologi tendenser, der vil dominere i årene fra 2014 til 2016.
Tendens nummer fire hos Forrester handler, om hvordan forretningen helt tager magten fra IT i business intelligence og proces management. Den første pointe har vel været ret oplagt længe, den anden vidner om en nyere udvikling med langt mere teknologimodne og -erfane ledere i alle dele af virksomheder og organisationer.
“The report also notes that business process management, again a traditional domain of IT by-and-large, is increasingly becoming the domain of other functions as “a new class of users demands more user-friendly, self-service features to automate ad hoc processes without expensive and scarce IT resources.” As mobility increasingly becomes a strategic imperative of the entire business greater levels of process and data innovation should arise, again leading to various functional leaders to wrestle control away from IT.”
Jeg kunne ikke være være enig. Læs hele Peter Highs artikle her – inklusiv listen med Forresters ti teknologi tendenser for 2014 til 2016, samt et linkt til en gennemgang af Gartners top ti lister over strategiske teknologier i 2014:
Forrester: Top Technology Trends for 2014 and Beyond

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: