Indsigt.nu

Indsigt.nu er et mikromedie om alt det, der skaber udvikling samt det fælles ansvar og lederskab, der skal til for at holde og udvikle det markedsdrevne demokrati. Vi har holdninger men er datadrevne og baseret på indsigt. Deltag i diskussionen – skriv en kommentar.

ear-2029552_1280

Lyt til “Flyt dit udsyn 42 grader og før øje på sammenhænge” (åbner i ny fane)

3. episode af podcasten på Indsigt.nu er dels en eftertanke baseret på det aktuelle stadie af digital transformation men også tanker om digital ædruelighed og, hvordan Norden kan være med til at sætte retningen i en tid, hvor globaliseringen ligger bag os.

Det er også en slags programerklæring for indsigt nu i efteråret.

Aktuelle links fra dette afsnit:

Economist: Open Future:
Globalisation is dead and we need to invent a new world order

Lean ICT:
Towards Digital Sobriety

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: