Indsigt.nu

Indsigt.nu startede som en blog og har gennem årene lagt format til lidt af hvert. Som journalist og analytiker arbejder jeg ved siden af mit dagjob på at udvikle ledelsesmodeller i en digital verden. Jeg holder også gerne foredrag om digitalisering og ikke mindst den hæsblæsende historie fra Alan Turing til Digital First organisationer.

3 episode af podcasten på Indsigt.nu er dels en eftertanke baseret på det aktuelle stadie af digital transformation men også tanker om digital ædruelighed og, hvordan Norden kan være med til at sætte retningen i en tid, hvor globaliseringen ligger bag os.

Det er også en slags programerklæring for indsigt nu i efteråret.

Aktuelle links fra dette afsnit:

Economist: Open Future:
Globalisation is dead and we need to invent a new world order

Lean ICT:
Towards Digital Sobriety

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d