Indsigt.nu

Indsigt.nu startede som en blog og har gennem årene lagt format til lidt af hvert. Som journalist og analytiker arbejder jeg ved siden af mit dagjob på at udvikle ledelsesmodeller i en digital verden. Jeg holder også gerne foredrag om digitalisering og ikke mindst den hæsblæsende historie fra Alan Turing til Digital First organisationer.

Link til Altingets podcast med Carsten JensenParadoksalt: Kul- og Stålfællesskabet var første sten i fundamentet under vores Europæiske Union; nu truer, som Carsten Jensen udtrykker det, vores “hovedløse anvendelse af fossile brændstoffer” – herunder kul – verden som vi kender den. Og hvor Schuman talte om at bevare verdensfreden, har vi nu brug for at bevare verden. Og brug for Europa, fordi store handlekraftige enheder er afgørende for det arbejde.
Endnu et tankevækkende take fra Altinget på en 2020-udgave af talen, der blev startskuddet til vores Europæiske Union.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d